Suport tehnologic garantat pe tot parcursul colaborării
Livrare rapidă în Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei
Gama de produse Premium și exclusive
Premix RUMENITA CU FAINA DE SECARA PAKM
Reţetă recomandată:
Ingrediente | Cantitate (kg) | Mod de lucru |
făină albă de grâu 650 | 70 | Malaxare: 6 min la viteză mică și 4 min la viteză mare
Odihnă: 15 min Divizare: la gramajul dorit (ex: 570g aluat pentru o pâine de 500g) Predospire: 15 min Modelare finală: franzela Dospire: 50 minute la 35ºC, 75-80% umiditate relativă a aerului Coacere: 30 min la 230ºC pentru 500g pâine |
premix Rumenița cu făină de secară | 30 | |
drojdie proaspătă Pakmaya | 2.5 | |
apă | 60L |
Cod produs
- Pâine naturală (nu conține aditivi alimentari)
- Are conținut ridicat și variat de ingrediente din secară (55%)
- Gust autentic, aciditate mărită ca urmare a conținutului de maia deshidratată de secară și făină de malț din secară
- Asigură conservabilitatea produsului finit, ambalat, cu ingredinte naturale, pe o durată de până la 7 zile
- Are conținut redus de carbohidrați (cu 10% mai mic față de pâinea albă de grâu)